Amikor a weboldal szerkesztő laptop és pc nélkül marad

Otthonról dolgozom már egy ideje, amióta sikerült kialakítanom egy megbízható ügyfélkört, akiknek folyamatosan szükségük van rám, illetve tovább is tudnak ajánlani engem. Nagyon örülök annak, hogy sikerült elérnem a teljes önállóságot és most már teljesen meg tudok élni a weboldalak szerkesztéséből és fenntartásából.

Vannak azonban ennek a munkavállalói fajtának is külön nehézségei. Így például, hogy önállóan dolgozom és nincs mögöttem egy teljes cég, a saját eszközeimet is saját magamnak kell beszereznem és fenntartanom. Ügyelni arra, hogy mindig jó állapotban legyenek és ne maradjak soha gép nélkül, mert annak nem csak én látnám a hátrányát, hanem az üzletfeleim is.

pcmentor számítógép és laptop szerviz

De nem csak arról van szó, amikor egy laptop vagy egy pc teljesen elromlik és használhatatlan lesz. Egy rosszul működő géppel nem lehet jól dolgozni. Ha akadnak az oldalak, könnyen beragadnak gombok, töredeznek a felületek, akkor én sem tudok jó munkát végezni. Nem csak azért, mert nem látom az eredményeket, hanem azért is, mert egy rossz géppel jóval lassabban is tudom elvégezni a munkámat. Ez nem csak hátráltat, de roppant bosszantónak is érzem és hosszú távon senkinek nem válik a hasznára.

Mindenkinek szüksége van egy szervizre

Ezért a saját cégem megalapítása óta a PcMentor számítógép és laptop szerviz szolgáltatásait veszem igénybe. Hozzám egyébként nincsenek közel, hiszen én Budapest mellett lakom, de amikor az egészet elkezdtem, akkor még ott voltak a szomszédban. És mivel olyan magas színvonalon dolgoznak és folyamatosan meg voltam elégedve a munkájukkal, nem is volt kérdés számomra, hogy a költözésem után is hozzájuk fogom elvinni a gépeimet.

Az ilyen mértékű hűségnek egyébként mindig világos és jól körvonalazható okai vannak. Esetemben például az első pillanattól fogva lenyűgözött az a precízió és professzionális hozzáállás, amivel a PcMentor számítógép és laptop szerviz esetében találkoztam. Mivel elég nagy viszontagságoknak vannak kitéve a gépeim, számos problémával jelentem már meg náluk.

Eddig még egy esetben sem utasítottak vissza, hiszen minden alkalommal meg tudták javítani a gépeimet. Biztos vagyok benne, hogy nekik köszönhetően sokkal hosszabb életűek lettek ezek az eszközök, mintha ők nem foglalkoztak volna velük.

Hiába élek én is a gépeimből, sajnos nem tudok rájuk eléggé figyelni és rájuk pakolok nehéz dolgokat, leöntöm őket, vagy túl terhelem. És természetesen pihenni sem nagyon hagyom őket, ezért saját maguktól is szeretnek mindenféle komputer betegségeket elkapni, vagy steril körülmények között produkálni.

Eddig azonban bármilyen problémával is fordultam a PcMentorhoz mindig elégedetten távozhattam onnan. Nem létezik számukra sem túl bonyolult, sem túl triviális probléma. Ha azt gondolnád, hogy egy szerviz nem fog a te laptopod kitisztításával foglalkozni, hát ne tedd. Mert ezek a srácok megcsinálják.

Ráadásul soha nem ülnek hónapokat egy problémán. Nekem még soha nem kellett az átlagos 8 napnál többet várnom arra, hogy visszakapjam a gépemet. Minden felmerülő kérdésemre készséggel válaszolnak és segítettek nekem abban is, hogy jobban tudjam tartani a gépeimet. Adtak tanácsokat, hogy tudnék rájuk jobban vigyázni. Nagyon sokat segített nekem az ő jelenlétük akkor, amikor elindítottam a saját vállalkozásomat, hiszen féltem attól, hogy ha nem lesz gépem, akkor mihez fogok kezdeni.

Fontos az elővigyázatosság is

De az ő gondoskodásuknak köszönhetően mára nagyon flottul rendben tudom tartani a munkámhoz használt eszközeimet. Ők vezettek rá arra, hogy a rendszeres karbantartás nem csak sokkal olcsóbb, de megbízhatóbbá is teszi a gépemet. Sokan csak akkor mennek el szervizbe (ilyen voltam én is régen), ha a gépük már nem kapcsol be. Én viszont rendszeresen átnézetem, ha lassulást érzékelek, így az esetlegesen felmerülő problémákat már csírájában elfojthatjuk.

Biztos vagyok benne, hogy továbbra is megtartom velük a kapcsolatot és rájuk bízom a munkámhoz tartozó legfontosabb eszközeimet is. Bármi történjék is, az ő szerviz munkájukban sohasem fogok csalódni!