Tudom már, mit adjak ajándékba!

A nővérem és párja sok erőfeszítést követően, létrehozta a saját cégüket. Most készült el legutolsó körben a weboldaluk is, ez volt a legutolsó dolog, ami még hiányzott, de már minden teljes. Virágkereskedést nyitottak, Pest külvárosában van is egy boltjuk, de tudták, hogy anélkül nem lehetnek elég sikeresek, ha nincs egy jól összerakott weboldal a hátuk mögött. A virágkereskedés még nővérem párjának, István szüleinek volt a vállalkozása, de évekig nem is üzemelt. Most ők szó szerint felvirágoztatták, és kezd beindulni. Az üzletbe is szép számmal érkeznek a vevők, de remélik, hogy majd a frissen elkészült weboldal megdobja az eladások számait. A weboldal elég sokáig készült, sok változtatást is kértek közben, így rengeteg egyeztetés előzte meg az egészet.

ajandek.varazslo.hu/blog/item/ajandek-kaveimadoknak

Meghívtak engem, a két család pár tagját, és a közelebbi barátokat, hogy ebédeljünk náluk együtt. A terv szerint sütögetés lesz jövő hét szombaton. Sokat gondolkoztam, hogy mivel lepjem meg őket, hiszen szinte mindenük megvan. Mindig nehéz volt Áginak ajándékot venni. Végül a szüleim adtak egy nagyon jó ötletet. Mivel Ági és István is imádnak kávézni, veszek nekik egy különlegesebb kávét. A hétköznapokra nem szoktak maguknak venni ilyesmi kávékat, de ettől függetlenül kávézókba járnak, ahol mégis nagyon szívesen fogyasztják a kuriózumnak számító kávékat. Végül arra gondoltam, hogy megnézem az interneten, hogy honnan is tudnék rendelni valami igazán jó kávét. Rövid keresgélés után akadtam rá az ajandek.varazslo.hu/blog/item/ajandek-kaveimadoknak weboldalra. Nekem már önmagában az nagyon szimpatikus volt, hogy nem csak az eladásra mentek, hanem volt egy hosszabb, érdekfeszítő írás is a kávékról. Én magam is nagyon szeretem a kávékat, naponta két nagy bögrével szoktam is inni. Kávé nélkül nem tudom elindítani a napomat úgy, hogy produktív is legyen. Tudom, hogy ez függőség, de úgy gondolom, hogy ennyit megérdemlek. Nem mellesleg a kávénak, mint tudjuk, vannak jótékony hatásai is.

Miután az ajandek.varazslo.hu/blog/item/ajandek-kaveimadoknak elkezdtem böngészni, és végigolvastam a bejegyzést is, rátértem a kávékra. Ekkora láttam, hogy nem csak különleges kávék kaphatók itt, de nagyon jó minőségben, különböző kávéfőzőgépek is. Van kotyogós kávéfőző, kávédaráló, darálós kávéfőző, de még kapszulás kávéfőzőt is találtam. Ugyan drágább venni egy kávégépet, mint egy adag különlegesebb kávét, mégis megváltozott a tervem. Ági mondta többször, hogy a régi, őrlős kávéfőzőjüket többször leadták már a szervizbe, mert nem éppen jól teszi a dolgát. Indokolatlanul hangos és néha csak újraindítás után főzi le a kávét. Végül a szüleinkkel megbeszéltem, hogy hárman együtt veszünk nekik egy új kávéfőzőt, és persze egy zacskó különlegesebb kávét is. Nem szeretnénk, ha munka közben azon múlna az éberségük, hogy az otthoni kávéfőző hajlandó volt-e reggel kávét készíteni nekik. A szüleim azonnal rábólintottak, és mondták, hogy kicsit nehéz helyzetben is voltak, hogy mit adjanak nekik, hisz a lehető legjobb tippet nekem adták, és nem akarták ugyanazt adni ők se, így viszont együtt, egy nagy ajándékot tudunk majd nekik adni a kerti bulira.

Lehet, hogy majd én is beruházok egy új kávéfőzőre, mert így már nagyon kedvet kaptam hozzá. Én otthon egy régi, még anyától kapott kotyogós kávéfőzőt használok. A munkahelyemen viszont kapszulás kávéfőző van, amit imádok. Miután láttam, hogy az ajandek.varazslo.hu/blog/item/ajandek-kaveimadoknak oldalon ilyet is lehet kapni, így nem is fogok sokáig gondolkodni, hogy honnan is rendeljem majd meg.