Swarovski ékszerek keresése közben rábukkantam az új munkámra.

Amikor az első weboldalt elkészítettem, már tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. Úgy kezdődött, hogy a kedvesen elkezdett nekem nyavajogni, hogy sosem veszek neki ajándékot, és hogy én milyen figyelmetlen ember vagyok. Nem mondom, hogy nem volt némi igazság a dologban, így hát elkezdtem gondolkodni, mit adhatnék neki, aminek örül. Mivel ugye elötte nem igen eröltettem meg magam, így gondoltam, most valami értékesebbet adnék neki, de nem volt túl sok pénzem, így nem tudtam neki gyémántokat venni, bár azt nem is akartam és nem is igen várta el tőlem. De az ékszer nem volt rossz ötlet, csak azt kellett kitalálnom, hogy honann szerzem be és hogy milyen legyen. Sima ügy. Legalább is ezt gondoltam, de aztán kiderült, hogy nem is annyira az, ugyan is nagyon sok féle ékszer van és én nem vagyok valami profi abban, hogy a lányoknak melyik tetszik, ezért utána olvasgattam néhány helyen, mi számít most trendinek.

Több féle dolgot is találtam, de ami nekem a legjobban tetszett, azok a swarovski ékszerek voltak. Mint kiderült, ezekben az ékszerek olyan speciális technikával vannak megcsiszolva, hogy ha rájuk süt a fény, akkor szikráznak, mint a csillagok. Nagyon mutatós és azt gondoltam ennek biztosan örülni fog a kedvesem. Aztán megrendeltem egy pár fülbevalót és hozzá való nyakláncot is. Volt vele sikerem, nagyon örült neki a párom, el sem hitte, hogy valóban tőlem kapta és hogy én egyedül választottam.

És miközben nézegettem az ékszereket, egy csomó már weboldalon is megfordultam és rájöttem, hogy ezeknél sokkal jobbat tudnék én csinálni. Felkerestem néhány céget és meg is kaptam az első megbízásomat, ami annyira jól sikerült, hogy azóta felmondtam a munkahelyemen és csak ezzel foglalkozom. Szóval a kedvesem figyelmeztető szavainak köszönhetően nem csak figyelmesebb férfi lettem, de új munkára is találtam, amit nagyon szeretek és amiben úgy érzem, ki tudok teljesedni teljesen. Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, és nem mulsztom el, amikor csak módom van rá, meglepni a kedvesemet valamivel.