Az autómnak köszönhetem, hogy az esküvőnkön előttem állhatott álmaim asszonya

Majd az egyik kedves ismerősöm tanácsolta, hogy próbáljam meg eladni a neten. Így jutottunk el a weboldal készítéshez.. Ugyanis az interneten keresztül terjed manapság leggyorsabban az információ és így tud a legtöbb emberhez eljutni a híre annak, hogy például, ebben az esetben eladó az én autóm. Mind ezek mellett a facebook hirdetések is nagyon gyorsan átadják az információkat az eladó tárgyakról az oldal felhasználóinak, szóval egyértelmű az internetnek a hatékonysága. Azonban, ha egy saját, egyedi design- ú és arculatú, saját magad által megtervezett webáruházad van, akkor az sokkal személyesebb tud lenni, de nem csak számodra, hanem a vevők számára is egyaránt. Akik a webáruház készítéssel foglalkoznak, ők elintéznek mindent, amit csak kell, hogy minél népszerűbb és hatékonyabb legyen majd az oldal. És természetesen minden jogot fenntartva készítik el a webshopot, amin keresztül a bankkártyás fizetés is lehetséges.  Manapság nagyon sokan élnek a webáruház készítésének a lehetőségével és nem is hiába, mert egy hálás dolog, nagyon is megéri. Időt spórolhatunk meg vele, azonban ennek ellenére több pénzhez juthatunk. Nekem csak pozitív véleményem van ezzel a dologgal kapcsolatban, ezért én is tervezek egy saját webáruházat készíteni, ahol könnyedén el tudom majd adni az embereknek a régi cuccaimat, vagy éppen az autómat, ha arról van szó. De, ha nagyon bejön majd a dolog és személyesen is megtapasztalom a hatékonyságát a webáruházaknak, akkor lehet, hogy komolyabban is el fogok kezdeni foglalkozni ezzel a dologgal.

Az autóm meghirdetése után nem sokkal jelentkezett is nálam egy hölgy, hogy őt érdekelné a dolog. Meg is beszéltünk egy személyes találkozót és életem egyik legszebb napját köszönhetem ennek. Amikor megláttam a hölgyet elállt a szavam. Mondhatni, hogy szerelem volt első látásra, még annak ellenére is, hogy én nem hittem az ilyesmiben. De igen, ő volt álmaim asszonya és én ezt egy pillanat alatt meg tudtam állapítani.

Neki az autóm kellett, nekem meg ő és szerencsére úgy alakultak a dolgok, hogy mindenki jól járt. Azt mondják, hogy egy üzlet akkor sikeres, ha mindkét fél számára is sikeresnek mondható. Ezek után úgy alakult, hogy az autó a családban maradt, mert igen hamar összejöttem a mostanra már a feleségemmé vált hölggyel, úgyhogy nagy hasznát vettük a járgánynak. Hálás vagyok az internetnek, hogy meghirdethettem rajta az autómat és megismerhettem a feleségemet. És természetesen az interneten keresztül találtunk az esküvőre megfelelő, profi és hozzáértő esküvői videóst is, aki megörökítette számunkra a nagy napot. A templomi és a polgári szertartáson is mind jelen volt egy videós és megörökítette nekünk a megismételhetetlen, csodálatos pillanatokat arról a bizonyos napról.  Egy kreatív esküvői fotózásra is volt igényünk, ami szintén megvalósult a nagy nap 24 óráján belül, úgyhogy nem kellett erre egy külön időpontot kiválasztanunk. Nem volt különösebb kívánságunk, csak annyi, hogy amit csak tud, azt örökítsen meg nekünk a videózás segítségével az esküvői videós, hogy a későbbiekben bármikor vissza tudjuk nézni azt és ezzel feleleveníteni a nagy napot. Teljesen elégedettek lettünk a videókkal és egyben természetesen a végeredménnyel, hiszen egy zenei aláfestéssel aláfestett, full HD minőségi vágott esküvői videót kaptunk kézhez, amikor az esküvői videós elkészítette a végleges anyagot, mint ahogy azt már említettem is. Nagyon hálásak vagyunk érte és mindenkinek csak ajánlani tudom, mert érdemes az emlékeink mellett egy felvételen is magunknál tudni a nagy nap történéseit.