Egy tökéletes weboldal – a céges bulikhoz

A mai világban, ha megakarunk győződni valaminek az eredetiségéről, hitelességéről vagy megbízhatóságáról szinte az első dolgunk az, hogy beírjuk a keresőbe. Ha valamiről nem találunk információt, már nem is foglalkozunk vele. Sőt ha valamiről nem elég meggyőző adatokat tálalunk elveszítjük az érdeklődésünket.

Vannak, országok ahol már szinte az alapján választanak nevet az újszülötteknek, hogy a nevéből létrehozott internet cím még ne legyen foglalt. Azért döntenek így a szülők, mert vannak olyan szakmák, amelyekhez elengedhetetlen a sikeres portfólió készítése akár weboldal formájában, hisz anélkül nem tud majd elég sikeres benyomást kelletni.

Ha még tovább megyünk, és sikerült megtartani a címet akkor jön az első dolog, amit a véletlenül az oldalunkra talált néző láthat, az pedig az oldal látványa, kinézete. Ez lesz az a dolog, ami meggyőzi elsődlegesen arról, hogy a mi szolgáltatásunkat, termékünket válassza.

Az internetet böngészve találtam is egy tökéletes példát arra, hogy hogyan kell felépíteni egy jó weboldalt, ez pedig a következő: https://lolmarkt.hu.

Kinézet

Első kattintásra is megnyerő kinézet. Szolid színek jellemzik, nem túl harsányak, mert azok elrettentőek lehetnek. Lefedik az összes igényt és minden információt, amire szükségünk lehet, megtalálhatunk az oldalon egészen egyszerűen. A felépítés átlátható, és egészében nagyon meggyőző, ezért úgy is döntök, hogy innen rendelem meg a következő céges bulira az egyen pólókat.

Átláthatóság

Könnyű dolgom van, minden információt elsőre megtalálok. Pólók anyaga nagyon jó minőségű pamut így mindenkinek a kedvére tehetek. Könnyű lesz a tisztításukat is intézni, mert nagyon egyszerűen semmi specifikus mosást nem igényelnek, a gyártó mindössze, annyit kér, hogy 30 fokon mossuk kifordítva.

A termékek

A pólók színét és a méretet ki lehet választani. A mértek nagyobb kihívást jelentenek, mert sajnos nem tudom mindenki méretét, de cserére van lehetőség.  A kiszállítás is gyors lesz 1-2 nap, ami pont belefér nekem még. Még gondolkozom, hogy egyedi póló lehetőségét válasszam (céges logóval) vagy inkább valami viccesebbet, mert mindkettőre van lehetőség.

A zsákbamacska póló

Az egyik legújabb lehetőség, hogy zsákbamacska pólót rendelhetünk az teljes ár töredékéért. Én a voksomat erre fogom letenni, mert ez biztosan nagyon vicces helyzeteket fog eredményezni és egészen költséghatékony is. A méretet itt is meg tudjuk adni, szóval nem kell aggódni, hogy csak XXL méretű pólókat fogunk kapni, amiket nem biztos, hogy fogunk tudni használni.

Pulóverek

Érdemes még szót ejteni a pulóverekről is. Szintén nagyon jó minőségű pamutból készülnek kapucnival. A vicces feliratoknak hála, mindenki találhat megfelelőt. Egészen biztos, hogy innen választok majd a karácsonyi irodai bulihoz is ajándékot.