A nők hatalma és a fürdőszoba

Már egy hete nem tudok rendesen dolgozni otthon, ezért beköltöztem az irodába. Alapvetően jobban szeretem, ha dolgozhatok otthon, de ilyen helyzetben ez lehetetlen.

Az történt, hogy a felségem kitalálta, hogy újítsuk fel a fürdőszobát, és akár hányszor leülök a gép elé, ő ott terem mellettem, és kényszerít, hogy nézzünk fürdőszoba ötletekről weboldalakat. Az elején még értettem és valamennyire élveztem is, de 2 hét után már nagyon unalmassá vált. Ráadásul, mivel én informatikus vagyok, ha leülök a gép elé, akkor dolgozni ülök le, nem fürdőszobákat nézegetni. Próbáltam neki elmagyarázni, hogy ha nem hagy dolgozni, nem lesz miből felújítani a fürdőszobát. Annyira rápörgött a témára, hogy egyszerűen képtelenség leállítani, vagy menekülni előle.

Szóval emiatt bent dolgozom az irodában, de esküszöm, néha rám tör a lelkiismeret-furdalás, hogy dolgozom és nem éppen fürdőszobákat nézek. Elképesztő, milyen hatalmuk van a nőknek. Olyan mesteri érzékkel tudják az ember agyát telerakni az akaratukkal, hogy azt tanítani kéne. Bár ők mind tudják, azt meg valószínűleg nem akarják, hogy mi férfiak is ismerjük ezt a praktikát. Nem tudom, más hogy van vele, de én végtelenül eszesnek és hatékonynak tartom a nőket. Azt gondolom, nem könnyű velük, de nélkülük élni egyszerűen lehetetlen.

Szóval most az egy dolog, hogy száműzve vagyok az irodába, de teljesen feleslegesen, hiszen itt is, csak az jár az eszemben, hogy milyen lesz az új fürdőszobánk.