Egy webshopnak is kellenek polcok

Egy időben nagyon rákaptam a saját vállalkozás ötletére, egy barátommal nagyon sokat agyaltunk, ötleteltünk, hogy mibe is lenne érdemes belevágni, az alapján hogy mire lenne igény, és hogy mi mihez értünk igazán. Amikor megszületett a koncepció az első egy weboldal készítése volt. Pontosabban annak megtervezése. Van egy informatikus ismerősünk, akik el is kezdte megtervezni.

Ahogy tovább gondolkoztunk, rájöttünk, hogy szükségünk lenne egy raktárhelységre ahhoz, hogy a termékeinket tárolni tudjuk. A barátomék házának a pincéjére gondoltunk, mert teljesen üres és senki sem használja. A tárolás ezzel azonban még nem lenne megoldva, mert csak nem tarthatjuk a dolgokat a földön. Ekkor kezdtük el feltérképezni a lehetőségeinket és rájöttünk, hogy mire kell nekünk. Polcrendszer.

Találtunk is negyed évszázada működő, nemzetközi tapasztalatokkal is rendelkező cégcsoportot, akik különböző polcrendszerek előállításával és felépítésével foglalkoznak.

Lehetőség van többek között kereskedelmi, fém, önhordó, többszintes és gördíthető polcrendszerek megrendelésére is. Természetesen ezeken belül is több különböző típus közül lehet választani.

Ugyan nem tudtuk, hogy mi lenne számunkra a legmegfelelőbb, de a fémből készült polcrendszereken kezdtünk el gondolkozni. Ezen belül egyébként három kategória található.

Minden polcrendszer esetében le vannak írva a legfontosabb adatok és jellemzők, illetve az is, hogy elsősorban milyen termékek vagy éppen milyen eszközök tárolására ideálisak adott polcrendszerek. Persze, ezek nem kizárólagosan csak a felsorolt esetekben használhatóak, de mindenképpen irányadó információk arra vonatkozóan, hogy megtudjuk, mi lenne számunkra a legideálisabb választás.

Az információk mellett adatokat is találtunk. Egy táblázatba van beírva minden méret és súly adat. Pontosabban az, hogy mekkora polcrendszer megrendelésére van lehetőség, ez igény szerint lehet kisebb, nagyobb, magasabb, szélesebb. Ezek mellett pedig egyedi kérések is szóba jöhetnek, hiszen a cég vállalja a polcrendszerek testre szabását is.

Árak nem találhatóak a honlapon, valószínűleg a polcrendszerek változtathatósága miatt, de van lehetőség az „ajánlatkérés” menüpont alatt árajánlatot kérni. Meg kell adni a megrendelő nevét, elérhetőségeit és szöveges üzenetben lehet kifejteni a részleteket.