Weboldalkészítés közben is lehet ám táskát venni

Az a munkám, hogy weboldalakat tervezek, bizony ám. Nem mindegyik weboldal tervezése csupa móka és kacagás azért, ezért sokszor előfordul, hogy miközben épp felépítem a weblapot, elkalandozik a figyelmem és random böngészésbe kezdek az interneten. Így történhetett meg, hogy véletlen vettem egy táskát magamnak. Na jó…, talán nem volt az teljesen véletlen, de tény, hogy elég hirtelen döntés volt. Ugyanis eredetileg anyukámnak néztem táskát a neten, mikor váratlanul szembejött velem a Bagbox. Egy számomra addig ismeretlen oldalról van szó, ahol táskákat, ékszerdobozokat, bőröndöket lehet vásárolni. Ez eddig semmi extra, több tíz, ha nem száz ilyen oldal van Magyarországon, külföldön pedig még ezerrel több, de ez az egy kiemelkedik a többi közül. Hogy miért is? Hát azért, mert sokszor vásárolok az interneten, de eddig ez volt a legmegbízhatóbb, legnagyobb választékot felmutató oldal, amivel dolgom volt. És most egyáltalán nem túlzok amúgy.

Szóval épp meguntam a munkát és anyának kezdtem el nézelődni, egy elegáns táskát akartam venni neki a közelgő születésnapjára. Ez sikerült is egyébként, a Bagboxon természetesen, de a vicces a sztoriban, hogy magamnak is sikerült egy remek kis bőr férfi oldaltáska beszerzése. Nem terveztem ilyet venni, de amint anyának sikerült választanom egy válltáskát, ott ragadtam a weblapon. A szakmámból adódóan elég kritikus vagyok minden weboldallal kapcsolatban, de a Bagbox egy igazán felhasználóbarát webáruház. Könnyen működik náluk a szűrés, a termékek válogatása, rangsorolása. Mindenki a saját pénztárcájához szabottan tud választani ott. Én sem akartam tízezreket költeni, bár egy bőrtáska azért elég húzós összegű tud lenni. Most elárulom nektek, hogy édesanyám és az én táskám együtt nem volt 25 ezer, pedig minkettőn vannak bőr elemek… Na mi ez, ha nem pénztárcabarát, hm?

Az árkategória beállítása és a szín kiszűrése után a termékleírások és a vásárlói vélemények is könnyítik az ember döntését, hisz mások tapasztalata azért sokat dob a latba. Én is olyat választottam magamnak végül, amiről többen is írták, hogy remek és a funkciójának teljes mértékben megfelel. Mivel nagyrészt otthonról dolgozom, ezért házhoz kértem a terméket és a készpénzes fizetést választottam, mert épp nem volt sok zsé a kártyámon, aztán kellett azért kajára. Na, jó, nem viccelődök, jobban szeretek készpénzzel fizetni, de amúgy a Bagbox-nál lehet kártyával is, aki esetleg azt jobban szereti. Szóval leadtam a rendelést és csupán pár napba telt, mire kijött a GLS futár. Egyébként a szállításért sem kellett külön fizetnem, mivel túlléptem a kellő összeghatárt. Na, még spóroltam is 1000 Ft-ot és cserébe két király táskával gazdagodott a család.

Anya nagyon örült a meglepetés ajándéknak és az én új táskámat is agyon dicsérte, azt mondta, jó ízlésem van. Hát, ebben nem is veszekedhetek vele, tőle örököltem.